Onpahan ollut aikaa suunnitella taas!  Varasin eilen Oulunsalon kirkon klo 8.9.2012. Olivat ihmeissään kun mies ei kuulu kirkkoon ja tuntui siltä, että pakko on liittyä, "Ette saa muuten kirkkohäitä blaablaa" Sanoin vaan, että en voi pakottaa miestäni liittymään kirkkoon. Eli ensin mennään maistraatissa oikeasti naimisiin ja sen jälkeen on avioliiton siunaaminen kirkossa (monimutkaista, HUOH!). Ehdotin miehelleni, että liittyisi edes siksi aikaa kirkkoon, että saadaan kunnon kirkkohäät. Ja sain lähes myöntävän vastauksen, jipii!

 

Kaasoni asuu Helsingissä ja olemme suunnitelleet häitä Facebookin kautta. Taidan pyytää myös paria ystävääni täältä kotikonnuilta ykköskaasoni avuksi eli minulla on kolme kaasoa . Mutta kerromme heille vasta myöhemmin, sitten kun vietämme iltaa yhdessä.

 

Olisin halunnut häihimme thaimaalaiset lentävät lyhdyt, mutta ne ovat kiellettyjä Suomessa, damn! Paljonkohan lie ilotulitteet maksaisivat ja saako niihin lupaa... pitää selvittää asiaa. Ymmärtääkseni juhlatilamme on jonkun vesistön rannalle, voisi esimerkiksi kynttilöitä laittaa järveen kellumaan? Mut joku noista kolmesta on saatava!

 

Vihkiminen tosiaan alkaa klo 16, onpahan aamu ja aamupäivä aikaa valmistautua. Parilla kaverilla on ollut polttarit tänä vuonna ja ne ovat alkaneet jo klo 9! Mua ei saa herättää niin aikaisin . Klo 11 aikaisintaan! Ja halusin tosiaan häidenkin alkavan enemmän iltapäivän puolella.

Hääpuvun tilaan Ebaysta, en halua tuhlata siihen useita satoja/tuhansia euroja, max. 200e. Rakastan juhlien järjestämistä ja haluan että ystävilläni/sukulaisillani on hauskaa häissämme. Eli panostan enemmän vieraiden viihtyvyyteen entä itseeni. Löysin kivan puvun Ebaysta:

http://www.ebay.com/itm/New-White-Ivory-Wedding-Dress-Size-6-8-10-12-14-16-18-/320750320193?pt=Wedding_Dresses&hash=item4aae357a41

mutta en laita tänne sitä mitä loppujen lopuksi valitsen, jos mieheni sattuu katselemaan tätä blogia . Pitää olla vähän taikauskoinen, on ollut niin paljon karikkoja suhteemme aikana. Mietin, että jos haluaisinkin olkaimet tai halterneckin... Myös kaasolleni löysin upean puvun ja värikin on sopiva syksyä ajatellen:

http://www.ebay.com/itm/BRIDESMAID-Evening-WEDDING-DRESS-ball-PROM-deb-formal-/150660245478?pt=AU_Wedding_Clothing&hash=item23140ce7e6